Saldskābās bietes

 24. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3580



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Porcijas: 4

Gatavošana: 1 h 5 min

Bietes vāra sālsūdenī 30 - 35 minūtes, līdz tās mīkstas. Sīpolus vāra sālsūdenī 5 minūtes. Nokāš un  nosusina papīra dvielī. Bietes nomizo un sagriež kubiņos. Lielā pannā izkausē sviestu, pievieno ūdeni, etiķi, cukuru un bietes un sautē ~5 minūtes. Bietes liek uz šķīvja, vidū kārto sīpolus. Pasniedz siltas.

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Sarkanās bietes
500 g
2. Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols
1 gab
3. Sviests
4 ēd.k.
4. Ūdens
2 ēd.k.
5. Sarkanvīna etiķis
1 ēd.k.
6. Cukurs
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk