Jaunā māmiņa: "Iepriecinu sevi ar smaržīgu vannu, siltu tēju un šokolādi!"

Ta kā samērā nesen esmu dzemdējusi mazuli, tad nu pats par sevi saprotams, ka  man nav īpaši daudz brīvā laika, lai varētu kaut ko pasākt lietas labā ārpus mājas. Tāpēc cenšos vismaz izmantot tos brīvos brīžus, kad mūsu tētis ir brīvs un ļoti labprāt sēž un auklējas ar mūsu mazo atvasīti.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Parasti šos mirkļus izmantoju, lai vismaz apmeklētu kādu tuvāko lielveikalu un nopirktu sev tik tīkamās un mīļās vannas bumbas. Viennnozīmīgi izvēlos tādas, kuras ir uzmundrinošas un svaigas..
Dušā tāpat mazgājos katru dienu, bet vanna... Tā ir mana pasaule, kurā es spēju ne tikai atslābināties, bet arī pavadīt laiku "viena"..
Pielaižu vannu pilnu, ielieku burbuļbumbu, pielieku klāt nedaudz putu vai vannas sāls, un pa virsu "garnēju" ar rožlapām, kas parasti ir uzkrājušās groziņā, un paredzētas tieši šādiem gadījumiem.
Ledusskapī parasti stāv arī kāda atvērta vīna vai šampanieša pudele. Ieleju sev nelielu glāzi tā, kā arī pagatavoju lielu krūzi karstas piparmētru vai kumelīšu tējas, ko izdzert pēc tam. Parasti vēl klāt ir kāds šokolādes gardums vai kāds garšīgas kūkas gabaliņš. Un tad iestājas bauda vismaz stundas garumā.

Pēc vannas ķermeni iemasēju ar savu mīļāko apelsīnu krēmu, ietinos halātā un dodos pie saviem mīļajiem uz istabu noskatīties kādu foršu filmu, vai vienkārši papļāpāt.
Lieki piebilst, ka tas viss man ir tāds viens feins pasāciens vismaz reizi nedēļā, kad varu padomāt tikai par sevi un kas neprasa īpaši daudz līdzekļus. Domāju, ka šādi sevi palutināt var atļauties daudzas māmiņas.
Jā, pavisam nesen es to verēju darīt, kad vien gribēju, kā vien gribēju un cik vien gribēju, bet tagad - man tomēr ir jārēķinās ar savu mazulīti, jo manai feinajai beibei ir vajadzīga laimīga un atpūtusies māmiņa!

Tāda ir mana sevis iepriecināšanas un lutināšanas programma!


Rakstu iesūtījusi Inga Marecka-Rusiņa



Reklāma
Reklāma