Aprikozes ar maskarpones sieru

 23. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 6232



Porcijas: 6 - 8

Gatavošanas: 40 - 45 min

Lielā katlā uz lēnas uguns ūdenī izšķīdina cukuru un uzvāra. Pievieno aprikozes un vāra 10 - 15 minūtes, līdz aprikozes mīkstas un izveidojies sīrups. Pievieno citrona sulu un noņem no uguns. Ar putu smeļamo karoti aprikozes liek uz šķīvja un atdzesē. Katru aprikozi iegriež un pilda ar sieru. Pildītās aprikozes kārto uz šķīvja. Pārlej sīrupu un pārkaisa ar pistācijām.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Cukurs
600 g
2. Ūdens
750 g
3. Rūpīgi izmērcētas žāvētas aprikozes
500 g
4. Svaigi spiesta citrona sula
1 ēd.k.
5. Maskarpones siers
500 g
6. Sakapātas pistācijas
200 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk