Inga Gorbunova: Abonēt žurnālu "Una" ir izdevīgi

Inga Gorbunova, izdevniecības Dienas Žurnāli direktore un galvenā redaktore :

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labrīt, labdien, labvakar!

Mēs, protams, varam vien nojaust, kurā diennakts stundā tu mēdz atvērt Unu. Varbūt tā  iederas saldā krējuma vietā pie rīta kafijas. Varbūt vakarā – lai pēc dienas skrējiena noskaņotos krāsainākiem sapņiem. Iespējams, Una atrodama tava rakstāmgalda atvilktnē darbā vai pārlapo to gaidot savu kārtu frizētavā. Jebkurā gadījumā, ja lasi šīs rindas, mēs mēdzam būt kopā.

Gribu tev pastāstīt, ka darbs žurnālu izdevniecībā ir ļoti aizraujošs. Kā jau katra nodarbošanās, kas darītājam sagādā prieku. Un man ļoti gribas ticēt, ka Unas meiteņu sievišķība, aizrautība un patiesā vēlme ik mēnesi tevi iepazīstināt ar interesantiem cilvēkiem, viņu pieredzi, pārdomām, atklājumiem un secinājumiem, dažādiem attiecību līkločiem, jaunumiem modes un skaistumkopšanas jomā tevi uzrunā. Jo tikai tad mūsu darbam ir jēga un tikai tad mēs to varam darīt ar patiesu prieku un pilnu atdevi.

Nākamajā gadā Una vēl vairāk uzmanības pievērsīs jūtām, sajūtām un izjūtām. Meklēs (un atradīs!) dažādas iespējas pelēkāku dienu izkrāsošanai. Iepazīstinās ar uzņēmīgiem cilvēkiem, kas negaužas par dzīvi, bet kā tā vardīte pasakā – tik ilgi kuļas pa pienu, lai nenoslīktu, kamēr sakuļ to saldā krējumā. Kā vienmēr – tikai Unā tik daudz par karjeras iespējām un aktīvi strādājošai sievietei svarīgām lietām un lietiņām.

Manuprāt, šīgada Unas abonēšanas piedāvājums arī ekonomiski ir ļoti izdevīgs. Kopā ar Unu iegūsi arī jauku dekoratīvās kosmētikas komplektu, kas veikalā izmaksātu 12 latus un vairākus žurnāla pielikumus, kuros būs izsmeļoša informācija par katrai būtiskām tēmām.

Una noteikti piedotu ļoti sievišķīgu akcentu arī Ziemassvētku vecīša maisam un es nešaubos, ka dāvanas saņēmēja par šo pārsteigumu tikai priecātos. Bet ieskatoties pārējā Dienas Žurnālu piedāvājumu klāstā atradīsi ko piemērotu arī savam vīrietim, vecākiem un bērniem.

Starp citu – no nākamā  gada mūsu izdevniecībā tiks veidots arī nedēļas žurnāls Sestdiena. Ja vēlies abonēt Sestdienu, tev jāzina, ka tā  pašlaik pieejama tikai kopā ar laikrakstu Diena. Iespējams abonēt visai nedēļai, bet vari arī izvēlēties tikai nedēļas nogales komplektu.

Lai tev silta un sirsnīga gada nogale, bet jaunais gads – piepildīts ar cerību un labiem notikumiem!

Ienāc! www.una.lv

Reklāma
Reklāma