Sēņu buljons

 21. novembris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 7082



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Sēņu buljona gatavošanai parasti izmanto kaltētas baravikas vai citas kaltētas sēnes. Sēnes nomazgā un 3 - 4 stundas mērcē aukstā ūdenī, ūdeni ņemot 7 reizes vairāk.

Pēc tam sēnes no ūdens izņem, šķidrumu izkāš un tajā sēnes vāra aptuveni stundu. Sēņu buljonu vāra lēni un bez sāls, lai nenomāktu sēņu garšu.

 

Recepte no grāmatas: Ēdienu gatavošanas tehnoloģija/E. Gavriļenko. – Rīga:Turība, 2006

Sastāvdaļas

1. Kaltētas sēnes
2. Ūdens


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk