Mandarīnu, ābolu un tomātu salāti

 18. novembris 2009 18:00 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Porcijas: 4

Gatavošana: 20 min

Cigoriņiem noņem sabojātās ārējās lapas. 12 - 15 stingras lapiņas noliek malā, pārējās rupji sakapā. Stingrās lapas kārto uz šķīvjiem kā ziedlapiņas. Nelielā bļodā samaisa krējumu, citrona sulu, apelsīna sulu, sakapātos cigoriņus, tomātus, ābolus, mandarīnus, sīpoliņus un pētersīļus. Salātus liek šķīvja vidū un pasniedz.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Nomazgāti cigoriņi
3 gab
2. Skābs krējums
250 ml
3. Viena citrona sula
4. 1/2 apelsīna sula
5. Gabaliņos sagriezti tomāti
200 g
6. Nomizoti, mazos gabaliņos sagriezti āboli
150 g
7. Nomizoti, mazos gabaliņos sagriezti mandarīni
2 gab
8. Nomizots, mazos gabaliņos sagriezts sīpoliņš
1 gab
9. Sakapāti pētersīļi
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Kategorijas