Omlete ar piparmētrām

 18. novembris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 3124



Gatavošana: 30 min

4 porcijas

 

Bļodā sakuļ olas. Iemaisa rīvmaizi, pētersīļus un piparmētras. Pieber sāli un piparus. Lielā pannā sakarsē eļļu. Ielej olu maisījumu un cep vēl 4 minūtes. Omletei jābūt stingrai un gaiši brūnai no abām pusēm.

Pasniedz karstu.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Olas
6 gab
2. Rīvmaize
2 ēd.k.
3. 1 saišķītis sīki sakapāti pētersīļi
4. Saplucinātas piparmētru lapiņas
25 gab
5. Sāls, malti melnie pipari
6. Olīveļļa
1 - 2 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk