Brokoļi ar olām

 17. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7069



Foto: mammamuntetiem.lv


Sālsūdenī izvāra brokoļus pusmīkstus (~8 minūtes). Uzmanīgi nokāš. Pannā sakarsē 4 ēdamkarotes eļļas, ieber ķiplokus un apcep bāli zeltainus. Izņem no pannas. Eļļā liek brokoļus un cep 5 minūtes. Nelielā bļodā sakuļ olas un sieru. Pievieno sāli un piparus. Citā pannā sakarsē atlikušo eļļu un ielej kulteni. Ar dakšiņu maisa, līdz olas sarecē. Uz šķīvja kārto brokoļus. Virsū liek olas, rotā ar čili pipariem un pasniedz karstus.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Ziedkopās sadalīti brokoļi
1 kg
2. Viegli saspaidīta ķiploka daiviņa
1 gab
3. Olīveļļa
125 ml
4. Olas
4 gab
5. Sarīvēts pekorīno (aitas piena) siers
125 g
6. Sāls, malti melnie pipari
g
7. 1 plānās škēlītēs sagriezts sarkanais pipars


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk