Laipni lūdzam "Leģendu" ekspresī!

Vai zini, kādēļ Koko Šaneli mēdz dēvēt par karalieni ar sliktu reputāciju? Vai varēji iedomāties, ka adīšanas māksla reiz bija ekskluzīva vīriešu privilēģija? Un kāda patiesībā ir Madonna – svētā līgava vai tomēr iekāres dīva?

Žurnāla vāka foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žurnāla vāka foto

Par to un vēl daudz, daudz vairāk interesantām, reizēm šokējošām un neparastām lietām, norisēm un cilvēkiem ik mēnesi raksta žurnāls Leģendas.

Katrs numurs ved tevi aizraujošā piedzīvojumā ar stāstiem gan par pasaules mēroga leģendām, gan par ievērojamām Latvijas personībām un notikumiem. Leģendas ir izklaidējoša, bet vienlaikus arī izglītojoša un kvalitatīva lasāmviela.

Šajā laikā, kad dienas raujas aizvien īsākas un tumsa iestājas ar katru dienu agrāk, daudziem no mums pasaule šķiet pārāk novembrīga. Bet patiesībā klāt viens no gada skaistākajiem mēnešiem – Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Protams, mēs varam par to nelikties ne zinis un turpināt īgņoties uz drēgnumu, tumsu, platuma grādiem, kuros dzīvojam, un cilvēkiem līdzās. Bet varam visu padarīt siltāku smaržīgāku, garšīgāku, gaišāku un sajūtām bagātāku. Priecīgāku.

Arī dāvanu gādāšana pieder šim laikam, jo ir iespēja atgādināt mīļiem un svarīgiem cilvēkiem, cik viņi mums nozīmīgi. Vissirsnīgākās, protams, ir pašu veidotās dāvanas. Tomēr arī žurnāla abonements ir viena no labākajām izvēlēm, kas iepriecinās gan Tavu ģimeni, gan draugus, gan arī kolēģus. Turklāt, ja izvēlēsies kādu no DIENAS ŽURNĀLU izdevumiem, cilvēks, kuram abonementu dāvināsi, saņems arī papildu dāvaniņas. Piemēram, abonējot LEĢENDAS nākamajam gadam, dāvanā – kāds no LEĢENDU mākslas kino kolekcijas DVD, ko piedāvā ACMEfilm.

Atlaides un īpašus abonēšanas piedāvājumus meklē www.ekiosks.lv!

Reklāma
Reklāma