Cepta paprika ar olīvām un sīpoliem

 16. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2970



Foto: mammamuntetiem.lv


Porcijas: 4 - 6

Gatavošana: 40 - 45 min.

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Papriku liek lielā cepamajā viednē. Virsū ber sīpolus, olīvas un kaperus. Apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sāli. Cep 25 - 30 minūtes, līdz paprika mīksta. Pārkaisa ar raudeni un pasniedz karstu.

 

Recepte no grāmatas: Veģetārā pavārgrāmata.- Jāņa Rozes apgāds, 2006

Sastāvdaļas

1. Prāvos gabalos sagriezta sarkanā paprika bez sēklotnes
1 1/2 kg
2. Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols
800 g
3. Zaļās olīvas bez kauliņiem
20 gab
4. Noskaloti sālīti kaperi
2 ēd.k.
5. Sāls
6. Olīveļļa
6 ēd.k.
7. Sīki sakapāta raudene
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk