Cepti kartupelīši ar garšaugiem

 05. decembris 2015 19:00 Recepte  skatījumi: 7732



Foto: Shutterstock.com


Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 grādiem. Kartupeļus sagriež gabaliņos un kārto nepiedegošā cepamajā viednē. Pievieno nomizotas ķiploka daiviņas, timiānu, majorānu un piparmētras. Apslaka ar eļļu un apkaisa ar sāli un pipariem. Cep apmēram 20 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini un mīksti. Ik pa brīdim izmaisa. Izņem ķiplokus, apkaisa ar sāli un piparie. Pasniedz karstus.

Sastāvdaļas

1. Nomizoti kartupeļi
1 1/4 kg
2. Ķiploka galviņa
1 gab
3. Svaigs timiāns
2 zariņi
4. Svaigs majorāns
2 zariņi
5. Piparmētra
2 zariņi
6. Olīveļļa
2 ēd.k.
7. Sāls, malti melnie pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk