DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Dienas recepte

Gatavojam Pashu Lieldienu noskaņās!
Svētkos pagatavo īpašo Pashu!

Receptes » Aukstie salāti

Sarkano biešu salāti

Recepte / Aukstie salāti | Skatījumi 10130

Sastāvdaļas

1. Sarkanās bietes 2 gab. vidējas
2. Marinēti gurķi 4 gab.
3. Ķiploki 2 daiviņas
4. Rozīnes 1 sauja
5. Majonēze

No sākuma aplejam ar siltu ūdeni rozīnes. Pa to laiku sarīvējam vārītās sarkanās bietes, marinētos gurķus uz rupjās dārzeņu rīves, bet ķiplokus, vai nu saspiežam ar spiedi, vai arī sarīvējam uz smalkās rīves. Pievienojam jau uzbriedušās rozīnes. Visu rūpīgi samaisām ar majonēzi un ļaujam nedaudz salātiem ievilkties.
            Lai labi garšo : )

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Inese Stuģe
Raksts publicēts 15. Nov 2009 18:00



 

LAPAS KARTE