Cūkgaļas sautējums ar kāpostiem

 13. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7952



Gatavošanas laisk: apm 30 min

4 personām

Noskalo  un sagriež kāpostu. Sasmalcinātos tomātus sajauc ar ūdeni un uzvāra. Pievieno sasmalcinātu buljona kubiņu, cūkgaļu un kāpostu. Vāra apmēram 15 minūtes. Pievieno Briseles kāpostus (var saldētus) un vāra vēl 5 min. Pievieno sāli, piparus, sasmalcinātu ķiploku un kārveli. Pasniedz ar maizi un rīsiem.

Briseles kāpostus var aizstāt ar skābiem kāpostiem. Pirms gatavošanas tos labi noskalo.

Sastāvdaļas

1. Gabaliņos sagriezta cūkgaļa
400 g
2. Svaigs kāposts apm.
500 g
3. Sasmalcināti konservēti tomāti apm.
400 g
4. Ūdens
100 - 200 g
5. Dārzeņu vai gaļas buljona kubiņš
1 gab
6. Briseles kāposti apm.
250 g
7. Sāls
1 tējk.
8. Veseli melnie pipari
5 - 6 gab
9. Ķiploka daiviņas
1 - 2 gab
10. Kaltētas kārveles
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk