Cālis ar vīnogām

 13. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 4281


Gatavošanas laiks apm. 30 min

4 personām

Filejas no visām pusēm apbrūnina pannā sakarsētās taukvielās. Pievieno sāli un piparus. Filejas liek katlā. Pielej vīnu un buljonu, uzliek vāku un sautē apmēram 10 minūtes. Miltus iemaisa krējumā. Vīnogas pārdala uz pusēm un izņem sēkliņas. Filejām pievieno krējumā iemaisītos miltus un vīnogas, sautē vēl 5 minūtes. Pie cāļa ar vīnogām pasniedz vārītus rīsus un pākšu pupiņas vai brokoli.

Fileju vietā var ņmet veselu cāli, sadala 6 - 8 gabalos. Sautēšanas ilgums tādējādi palielinās.

Sastāvdaļas

1. Cāļa filejas
4 gab
2. Margarīns vai sviests
2 ēd.k.
3. Sāls
1/2 tējk.
4. Malti baltie pipari
1/4 tējk.
5. Baltvīns
100 g
6. Vistas buljons (kubiņš + ūdens)
200 g
7. Kviešu milti
2 ēd.k.
8. Saldais krejums
100 g
9. Zaļās vīnogas
300 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk