Burkāni ar piparmētru un medu

 12. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 3929


Gatavošanas laiks: apmēram 25 minūtes

4 personām

Burkānus notīra un ieslīpi sagriež plānās šķēlītēs. Vāra mazā sālsūdens daudzumā (1 tējk. sāls uz 1 litru ūdens) apmēram 10 minūtes. Nolej ūdeni un burkānus apžāvē. Burkānu šķēlītes apziež ar medu un pārkaisa ar sasmalcinātu piparmētru. Katliņam uzliek vāku un burkānus labi sakrata, lai izlīdzinātos garša. Pasniedz kā piedevu pie gaļas vai zivju ēdieniem.

Sastāvdaļas

1. Vidēji lieli burkāni
6 gab
2. Ūdens
3. Sāls
1 tējk.
4. Medus
1 ēd.k.
5. 1 ēd.k svaiga sasmalcināta vai kaltēta piparmētra
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk