Dārzeņu paella

 12. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 5312



Gatavošanas laiks: apm. 50 min

Katliņā uzkarsē buljonu. Pievieno safrānu un rīsus. Vāra apmēram 40 minūtes. Dārzeņus noskalo. Sīpolus sadala 3 - 4 daļās un zirņu pākstis uz pusēm. Puķkāpostu sadala pa ziedkopām. Visus dārzeņus pievieno rīsiem, kad līdz vārīšanās beigām vēl atlikušas 15 minūtes. Pārkaisa ar pētersīļiem, pasniedz ar svaigu, kraukšķīgu baltmaizi.

Paellu var pasniegt ar krējuma mērci: krējumam pievieno sasmalcinātu ķiploku un estragonu vai timiānu

Sastāvdaļas

1. Dārzeņu buljons (2 kubiņi + ūdens)
800 g
2. Safrāns
1/2 g
3. Tumšie rīsi
340 g
4. Daži sīpoliņi vai 1 mazs puravs
5. Cukurzirņi
200 g
6. Mazs puķkāposts
1 gab
7. Kokteiļtomāti
15 gab
8. Sasmalcināti pētersīļi
1 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk