Sautēta pīle

 11. novembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 12346



Pīli ierīvē ar sāli, apcep sakarsētā sviestā brūnu, liek sautējamā katlā kopā ar garšas saknēm, pārlej pannas atvārījumu un sautē aizvākotā traukā, gatavu sadala, sakārto uz cepešbļodas, aplaista ar mērci un pasniedz ar salātiem.

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Pīle
1 gab
2. Sāls
3. Sviests
4. Burkāns, sīpols, pētersīlis
5. Ūdens
pēc vajadzības


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk