Grāmata: "Pīters Pens purpursarkanos svārkos"

Nekurnekadzemē kaut kas nav kārtībā. Vendija un Pazaudētie Puikas redz sapņus – dīvainus un itin kā reālus sapņus par jūras laupītājiem, nārām un par indiāņu kaujas krāsās izkrāsotām sejām. Vendijai un Pazaudētajiem Puikām tā ir nepārprotama zīme – Pīteram Penam ir vajadzīga viņu palīdzība, tāpēc ir pienācis laiks paveikt neiedomājamo un atkal lidot uz Nekurnekadzemi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Džeimsa Metjū Berija darba Pīters un Vendija pirmais oficiāli atzītais turpinājums.
Taču viss ir mainījies, un briesmas, ar kurām jāsastopas, nekad nav ļāvušas nojaust par sevi pat sapņos...
Grāmata Pīters Pens purpursarkanos svārkos tapa kā slimnīcas Great Ormond Street Hospital for Children īpašais pasūtījums – oficiāli atzītais turpinājums Džeimsa Metjū Berija plaši pazīstamajam darbam Pīters un Vendija. Šajā grāmatā ir gan teicami saglabāts Džeimsa Metjū Berija neparastais stils, gan precīzi atveidots viņa neaizmirstamais varonis.
Aizraujošais stāsts vēlreiz aizved mūs jūras laupītāju un laumiņu, bērnības un meklējumu zemē. Taču tas ved mūs vēl tālāk – mēs sastopam jaunus tēlus, ko iemīlēt, jaunus piedzīvojumus, kas liek sirdij pukstēt straujāk, un jaunas briesmas, kas jāpārvar, – un pāri visam virmo dzirkstoši, valdzinoši burvju putekļi.

 

Grāmatu izdevis apgāds Zvaigzne ABC

Reklāma
Reklāma

Cena Zvaigznes ABC grāmatnīcā: Ls 4.99