Cūkgaļa ar āboliem un kariju

 10. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 4041



Gatavošanas laiks: 25 - 30 min

4 personām

Uz šķīvja samaisa miltus, sāli un kariju. Ja vajadzīgs, gaļu nosusina saimniecības papīrā. Sloksnītes apvārta miltu maisījumā. Gaļas gabaliņus cep zemā, platā katlā sakarsētās taukvielās dažas minūtes. Pielej  ūdeni un skābo krējumu. Katliņam uzliek vāku. Ēdienu sautē apmēram 15 minūtes, līdz gaļa mīksta. Ābolus sagriež plānās daiviņās. Liek katliņā reizē ar riekstiem. Sautējumu sutina vēl dažas minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Sastāvdaļas

1. Kviešu milti
2 ēd.k.
2. Sāls
1 tējk.
3. Karijs
1 ēd.k.
4. Sloksnītēs sagriezta cūkas vēdera gabala gaļa
400 - 500 g
5. Sviests vai margarīns
1 ēd.k.
6. Ūdens
200 g
7. Skabais krejums
50 g
8. Āboli
3 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk