Dzērveņu - valriekstu ciema kukulītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lielā bļodā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un valriekstus. Iejauc sakapātu sviestu. Blenderī samaļ sasaldētas dzērvenes un pievieno miltiem. Saputo olas un pievieno masai kopā ar apelsīnu sulu, līdz visi milti iejaukti. Liek 2 ietaukotās maizes formiņās un cep iepriekš iesildītā 180º C krāsnī 1 1/2 stundas

Labu apetīti un, lai jauka ciemošanās!!!! Gatavojiet ar mīlestību - garšos lieliski!

 

Iesūtījusi: Linda D., recepšu konkursa Ko garšīgu nest ciemakukulī? dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Olas - 2.olas
  • Miltu - 900.grami
  • Cukurs - 700.grami
  • Cepamais pulveris - 3.tējkarotes
  • Soda - 1 .tējkarote
  • Sakapāti valrieksti - 125 .grami
  • Sviests - 125.grami
  • Sasaldētas dzērvenes - 900.grami
  • Apelsīnu sula - 625 .ml