Dzērveņu - valriekstu ciema kukulītis

 09. novembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 3753




Lielā bļodā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un valriekstus. Iejauc sakapātu sviestu. Blenderī samaļ sasaldētas dzērvenes un pievieno miltiem. Saputo olas un pievieno masai kopā ar apelsīnu sulu, līdz visi milti iejaukti. Liek 2 ietaukotās maizes formiņās un cep iepriekš iesildītā 180º C krāsnī 1 1/2 stundas

Labu apetīti un, lai jauka ciemošanās!!!! Gatavojiet ar mīlestību - garšos lieliski!

 

Iesūtījusi: Linda D., recepšu konkursa Ko garšīgu nest ciemakukulī? dalībniece

Sastāvdaļas

1. Olas
2 olas
2. Miltu
900 grami
3. Cukurs
700 grami
4. Cepamais pulveris
3 tējkarotes
5. Soda
1 tējkarote
6. Sakapāti valrieksti
125 grami
7. Sviests
125 grami
8. Sasaldētas dzērvenes
900 grami
9. Apelsīnu sula
625 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk