Sacepums ar fetas sieru

 09. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 5723



Gatavošanas laiks: apmēram 35 minūtes, no tām cepšanai apmēram 10 min.

4 personām

Burkānus nomizo un sašķēlē. Brokoli noskalo un sadala pa ziedkopiņām. Dārzeņus liek katlā, uzlej tik daudz ūdens, lai tie nosegti.

Pievieno buljona kubiņu. Dārzeņus apvāra. Šķidrumu nolej, dārzeņus liek ieziestā cepamtraukā. Dārzeņiem pievieno kubiņos sagrieztu šķiņķi.

Vīna etiķi samaisa ar eļļu. Ar maisījumu aplej karstos dārzeņus un šķiņķi.

Fetas sieru sagriež mazos kubiņos un uzkaisa sacepuma izejvielām. Ēdienu cep 225 grādos apmēram 10 minūtes, līdz siers nedaudz apbrūnējis.

Sacepumu pasniedz ar tomātu šķēlītēm.

Sacepums ar fetas sieru vislabāk garšo tikko no krāsns izvilkts. Sacepuma sastāvdaļas var mainīt pēc patikas. Brokoļus var aizstāt ar puķkāpostiem, bet šķiņķi - ar kūpinātu cūkas ruleti.

Sastāvdaļas

1. Burkāni
2 gab
2. Brokoļi
250 g
3. Dārzeņu buljona kubiņš
1/2 gab
4. Kūpināts šķinķis
150 g
5. Vīna etiķis
1 ēd.k.
6. Olīveļļa
3 ēd.k.
7. Fetas siers
150 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk