Buljona pīrādziņi

 06. novembris 2009 12:35 Recepte  skatījumi: 17521



Samīca mīklu: ielej aukstu ūdeni, sāli, margarīnu un mīca palēnām, ber miltus, mīca, kamēr izveidojas mīkla, tad ber uz galda miltus un liek miklu uz galda, tad ieliek margarīnu 50 g, saloka un izrullē mīklu. Izrullē kādas 4 reizes, tad liek ledusskapī, lai atdziest.

Pildījumam: gaļu izvāra un samaļ.

Cepšana: apm 25 min viena panna. Man no porcijas sanāk 4 pannas.

 

Iesūtījusi: Lita Bedrite, recepšu konkursa Ko garšīgu nest ciemakukulī? dalībniece

Sastāvdaļas

1. Pildījums:
400 g cūkgaļa
2. Milti
500 g
3. Margarīns
250 g
4. Sāls
10 g
5. Ūdens
300 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk