Sautēta cūkgaļa ar žāvētām plūmēm māla podiņā

 05. novembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 8535



Gabaliņos sagrieztu gaļu sviestā (20 g) apcep brūnu, liek māla podiņā, pārlej karstu ūdeni, lai gaļa būtu apņemta. Pieber sāli, pievieno applaucētas plūmes, nomizotus, daiviņās sagrieztus ābolus un pārliek sviesta piciņas. Podam uzliek vāku un cepeškrāsnī cep apmēram 30 minūtes.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa
200 g
2. Sviests
50 g
3. Žāvētas plūmes
200 g
4. Sāls, cukurs, ūdens


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk