Jauna grāmata: Eņģeļu gudrība

Pamatojoties uz senās mācības – kabalas – atziņām, viens no ASV ietekmīgākajiem rabīniem Jehūda Bergs šajā grāmatā stāsta par eņģeļiem – enerģijas kopām, kas pastāv universā un būtiski ietekmē mūsu dzīvi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saskaņā ar kabalas mācību daļa eņģeļu ir eksistējuši mūžam, un galvenie to vidū ir erceņģeļi (Mihaēls, Gabriēls, Uriēls un Rafaēls), nāves eņģeļi un sargeņģeļi. Ir arī nedēļas dienu, zodiaka un stihiju eņģeļi.
Kabala māca, ka tad, kad sākam apzināties eņģeļu eksistenci un viņu radīto enerģiju, varam izvēlēties, vai radīt prieku un gandarījumu savā dzīvē vai padoties apkārtējam haosam un krīzei. Pieslēdzoties neredzamajiem enerģijas avotiem, mēs spējam pieņemt dzīves vislielākos izaicinājumus un sekmēt savu garīgo pilnveidi. Kad eņģeļi mūs atbalsta un notiek pieslēgums Gaismai, viss vajadzīgais sāk parādīties mūsu dzīvē kā pēc burvju mājiena, turklāt tieši tobrīd, kad tas ir nepieciešams.
Iedomāsimies, ka eņģeļi ir kā logi uz Gaismas pasauli, un katrs sev pajautāsim: "Cik daudz dēmonu, kas bloķē Gaismu, ir manī? Cik daudz logu uz Gaismu esmu atvēris?" Lai palīdzētu mums atrast atbildes uz šiem jautājumiem, Jehūda Bergs grāmatā apraksta īpašu tehnoloģiju, kā izveidot tiešu saikni ar eņģeļiem meditācijas procesā. Autors norāda, ka kabalas atziņas par eņģeļiem var radīt īstu apvērsumu mūsu domāšanā un izkopt prasmi veiksmīgi spēlēt to spēli, ko dēvē par dzīvi.

 

Grāmatu izdevis apgāds Zvaigzne ABC

Reklāma
Reklāma

Cena Zvaigznes ABC grāmatnīcā: Ls 4,99.