Garneļu mērce

 31. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 11839



4 porcijas

Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs. Traukā uzkarsē sviestu un tajā apcep šampinjonus. Pievieno miltus un maisot apcep, pārlej buljonu un lēni vāra dažas minūtes. Pievieno vīnu, saldo krējumu un garneles, visu uzkarsē. Pasniedz pie vārītiem rīsiem. Noformē ar svaigu diļļu zaļumiem.

Sastāvdaļas

1. Tīrītas garneles
200 g
2. Šampinjoni
100 g
3. Kviešu milti
15 g
4. Sviests
40 g
5. Saldais krejums
100 g
6. Baltvīns
40 g
7. Buljons
120 g
8. Garšvielas un sāls
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk