Cepti āboli ar kanēli 1

 28. oktobris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7733


Vidēji lielus ābolus nomazgā, izdobj sēklotni, piepilda ar cukuru un kanēli, liek cepešpannā, uzlej nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep 15 - 30 minūtes.

Ja pasniedz karstus, atsevišķi pasniedz aukstu pienu. Ja pasniedz aukstus, liek deserta šķīvī un pārlej ar vaniļas mērci vai pienu. Pienu var pasniegt arī atsevišķi.

Sastāvdaļas

1. Kanēlis
1 tējkarote
2. Cukurs
1 gl
3. Saldskābi āboli
1 kg


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk