Vistas sautējums ar cauraugušu speķi

 27. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2745



Gatavošanas laiks: apmēram 45 minūtes

4 personām

 

Vistu sadala sešos gabalos. Sīki sagriež speķi un sautējamā katlā nedaudz apcep. Taukvielas nelieto. Speķi liek uz šķīvja. Atlikušajos speķa taukos apbrūnina vistu. Puravu noskalo un sagriež mazos gabaliņos. Burkānus notīra un sagriež šķēlītēs. Vistai pievieno sagrieztos dārzeņus, speķa gabaliņus, ūdeni, piparus un rozmarīnu. Katlam uzliek vāku. Vistu sautē apmēram 35 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Pasniedz ar rīsiem un salātiem, kam pievienota gabaliņos sagriezta melone.

Vistas gaļas vietā var izmantot tītara gaļu.

Sastāvdaļas

1. Puravs
1 gab
2. Burkāni
3 gab
3. Ūdens
300 g
4. Melnie pipari
1/2 tējk.
5. Rozmarīns
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk