Zirnekļu kēksi

Foto no Dansukker arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Dansukker arhīva

15 gabali

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties. Sakuļ olu un pievieno nedaudz cukura. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas krēma pulveri un kopā ar piena maisījumu pievieno olas maisījumam. Piepilda papīra formas cepešpannā vai kēksiņu plātni. Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Margarīns - 100.g
  • Lakricas nūjiņas
  • Dansukker vaniļas cukura - 1 .tējk.
  • Vai kartupeļu milti - 1 1/2 .ēd.k.
  • Vaniļas krēma pulveris - 2.ēd.k.
  • Cepamais pulveris - 1.tējk.
  • Kakao - 2.ēd.k.
  • Kviešu milti - 250.ml
  • Olas - 2.gab
  • Dansukker niedru cukurs „demerara” - 150.ml
  • Piens - 75.ml
  • Krāsainas konfektes