Ķirbju zupa ar niedru cukuru

 23. oktobris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 1818



Sagriež ķirbi mazos gabalos. Izkausē katlā taukvielas un viegli apbrūnina ķirbja gabalus. Pievieno niedru cukuru, ļauj tam izkust. Maisot pievieno pienu. Pievieno ķiploku, muskatriekstu, sāli un piparus. Ļauj vārīties zem vāka 20 minūtes. Samaisa zupu ar mikseri vai izberž caur sietu. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno garšvielas. Zupu pasniedz siltu kopā ar maizi.

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
600 g
2. Sviests vai margarīns
50 g
3. Dansukker niedru cukurs „demerara”
1 ēd.kar.
4. Piens
3/4 l
5. Muskatrieksts
1/2 tējk.
6. Sāls
1 tējk.
7. Pipari
1/2 tējk.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk