Ķirbis ar dzērvenēm un medu

 22. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 4806



Ķirbi sarīvē uz smalkās sakņu rīves, kārto traukā un pārlej ar dzērveņu sulu, kurā izšķīdina cukuru vai medu, ļauj ievilkties 30 minūtes. Pasniedz pie gaļas.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Biezas ķirbja šķēles
3 gab
2. Dzērvenes
1 1/2 glāzes
3. Cukurs vai medus



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk