Jautrs tests: vai esat gatavi bērnam?

Iespējams, šo testu kaut kur jau esat redzējuši, taču to der atkārtot, ja pienācis brīdis, kad kopā ar savu otru pusīti visā nopietnībā domājat par mazuli, jo — katrā jokā ir daļa patiesības!:)

FOTO: Shutterstock.com

1.    Nekārtības tests
Uzziediet ievārījumu uz paklāja, dīvāna un aizkariem. Saberzējiet rokas uz mitra puķupoda un ar tām pastrādājiet uz sienas. Aiz skapja noslēpiet gabaliņu gaļas, kādu pusapēstu augli vai dārzeni un atstājiet to tur visu vasaru.

2.    Rotaļlietu tests
Nopērciet lielu kasti ar lego klucīšiem. Palūdziet draugam tos izmētāt pa dzīvokli. Aizsieniet acis un pacentieties aiziet līdz tualetei, vannas istabai, virtuvei. Nekliedziet, tas varētu pamodināt guļošo bērnu.

3.    Veikala tests
Aizņemieties divus nelielus, bet kustīgus dzīvniekus, vislabāk kazas. Paņemiet tās līdzi uz veikalu un vadājiet iepirkumu grozā. Ja neizdodas kazas tur noturēt, palaidiet tās skriet pa veikalu un mēģiniet tikt tām līdzi, vienlaikus paturot prātā iepirkumu sarakstu. Samaksājiet par visu, ko tās nogāž, saplēš vai apēd.

4.    Barošanas tests
Iegādājieties lielu piena krūzi. Piepildiet to līdz pusei ar ūdeni. Ar izturīgu virvi piekariniet krūzi pie griestiem. Iešūpiniet.
Ar karotīti atdariniet lidmašīnu, pacentieties krūzē ielikt karoti, kas pilna, piemēram, ar augļu biezeni. Tad visu saturu nometiet uz grīdas. Nākamajā reizē metiet ēdienu uz sienas vai sava apģērba.

5.    Nakts tests
Nopērciet nelielu auduma maisiņu. Ieberiet tajā nedaudz vairāk par trīs kilogramiem smilšu. Iemērciet to ūdenī. Astoņos vakarā sāciet staigāt apkārt un ucināt maisiņu. Turpiniet līdz plkst. 21.00. Nolieciet maisiņu un uzlieciet modinātāju, lai tas zvanītu plkst. 24.00. Piecelieties, paņemiet maisiņu un dziediet visas jums zināmās dziesmiņas. Vēl četras izdomājiet uz vietas un nodziediet arī tās. Dariet tā līdz pulksten četriem rītā. Uzlieciet modinātāju, lai tas zvanītu plkst. 7.00. Piecelieties un pagatavojiet brokastis. Ieturiet šādu grafiku vismaz vienu gadu. Izskatieties smaidīgs un laimīgs.

6.    Fiziskais tests (sievietēm)
Piekariniet sev uz vēdera milzīgu maisu ar pupām. Staigājiet ar to deviņus mēnešus. Tad no maisa izņemiet desmit pupas un turpiniet.

Pēdējais uzdevums
Atrodiet pāri ar mazu bērnu. Nolasiet viņiem lekciju, kā viņi varētu uzlabot bērna disciplīnu, pacietību, iecietību, ieskaitot tualetes treniņus un bērna galda kultūru. Iesakiet daudz veidu, kā to uzlabot. Pārlieciniet viņus, ka nevajadzētu ļaut bērnam skraidīt brīvsolī. Izbaudiet reakciju.

 

Reklāma
Reklāma