Bumbieru salāti ar Rokforas sieru

 21. oktobris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4892




Nomazgātiem, nomizotiem bumbieriem izņem sēklotni. Bumbierus sagriež šķēlēs, kuras apslaka ar citronu sulu. Sieru sagriež kubiņos. Majonēzi sajauc ar krējumu, pievieno sieru. Bumbieru šķēles kārto uz salātu lapām un pārlej ar mērci.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Bumbieri
4 gab
2. Citrons
1 gab
3. Majonēze
2 ēd.k.
4. Skābs krējums
4 ēd.k.
5. Rokforas siers
100 g
6. Zaļumi, salātu lapas
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk