Burkānu un kāļu salāti

 21. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 16674



Notīrītus, nomazgātus burkānus un kāli sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves, sajauc, pārlej ar krējumu, kam pēc garšas pievienots sāls un cukurs, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Burkāni
2 gab
2. Neliels kālis
1 gab
3. Skābs krējums
2 - 3 ēd.k.
4. Cukurs, sāls
5. Zaļumi



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk