Deserta biezenis

 20. oktobris 2009 23:30 Recepte  skatījumi: 5480



Foto: Inese Stuģe


Nomizotu ķirbi un sagatavotus ābolus sarīvē uz sakņu rīves, pārslaka ar citronu sulu, pievieno medu, sasmalcinātus riekstus. Produktus kārto glāzēs un pārlej ar saldu krējumu. Rotā ar citronmelisu un riekstiem.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Rieksti
10 gab
2. Saldais krejums
4 ēd.k.
3. Medus
1 ēd. k.
4. Āboli
3 gab
5. 1 šķēle ķirbju
6. Citronmelisa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk