Burkānu un kolrābja salāti

FOTO: Shutterstock.com

Dārzeņus notīra, nomazgā, nomizo. Kolrābjus sagriež sīkos salmiņos, burkānus sarīvē uz sakņu rīves. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež salmiņos.

Visu kārtām liek glāzēs. Pārlej ar majonēzes mērci, kurai pieliktas dilles. Rotā ar sasmalcinātiem riekstiem.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kolrābji - 2.gab
  • Āboli - 2.gab
  • Burkāni - 1 - 2.gab
  • Valrieksti - 4.gab
  • Majonēze - 3/4.glāzes
  • Dilles