Burkānu un kolrābja salāti

 20. oktobris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 6258


Dārzeņus notīra, nomazgā, nomizo. Kolrābjus sagriež sīkos salmiņos, burkānus sarīvē uz sakņu rīves. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež salmiņos.

Visu kārtām liek glāzēs. Pārlej ar majonēzes mērci, kurai pieliktas dilles. Rotā ar sasmalcinātiem riekstiem.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Kolrābji
2 gab
2. Āboli
2 gab
3. Burkāni
1 - 2 gab
4. Valrieksti
4 gab
5. Majonēze
3/4 glāzes
6. Dilles


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas