Piena zupa ar ķirbjiem un kartupeļiem

 19. oktobris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 18063


Burkānus sarīvē skaidiņās, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra 5 - 8 minūtes. Pēc tam pieliek kubiņos sagrieztu ķirbi.

Kas visi dārzeņi mīksti, pielej pienu un uzvāra.

 

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Piens
400 g
2. Ūdens
400 g
3. Ķirbji
200 g
4. Kartupeļi
150 g
5. Burkāni
50 g
6. Sviests
30 g
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk