Gardais plānotājs

FOTO: Inese Stuģe

Ņemam cūkgaļu pēc patikas (liesāku, vai cauraudzi). Griežam šķēlēs, bet ne līdz galam, atstājot kādu centimetru nenogrieztu. No kilograma sanāk kādas 10 šķēles. Starp šķēlēm liekam vītināto šķiņķi un ķiploka šķēlīti. Nu gaļas gabals izskatās kā tāds piebāzts plānotājs. Tā kā šķiņķis ir sāļš tad sāli var nelikt, bet gaļas plānotāju var ierīvēt ar melnajiem pipariem. Cep cepeškrāsnī 180 grādos kādu 1 stundu. Ik pa laikam aplaistot ar radušos buljonu.
     Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Ķiploks - 1.liela daiviņa
  • Vītināts šķiņķis.pēc vajadzības
  • Cūkgaļa - 1.kg
  • Pipari