Gardais plānotājs

 19. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 6298



Foto: Inese Stuģe


Ņemam cūkgaļu pēc patikas (liesāku, vai cauraudzi). Griežam šķēlēs, bet ne līdz galam, atstājot kādu centimetru nenogrieztu. No kilograma sanāk kādas 10 šķēles. Starp šķēlēm liekam vītināto šķiņķi un ķiploka šķēlīti. Nu gaļas gabals izskatās kā tāds piebāzts plānotājs. Tā kā šķiņķis ir sāļš tad sāli var nelikt, bet gaļas plānotāju var ierīvēt ar melnajiem pipariem. Cep cepeškrāsnī 180 grādos kādu 1 stundu. Ik pa laikam aplaistot ar radušos buljonu.
     Lai labi garšo : )

Sastāvdaļas

1. Ķiploks
1 liela daiviņa
2. Vītināts šķiņķis
pēc vajadzības
3. Cūkgaļa
1 kg
4. Pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk