Medus bumbieri ar safrānu

 16. oktobris 2009 21:45 Recepte  skatījumi: 3721



Gatavošanas laiks: apm. 1 st

4 personām

 

Citronu sagriež plānās šķēlītēs un liek katlā. Pievieno medu un ūdeni. Vāra apmēram 10 minūtes. Pievieno safrānu. Nomizo bumbierus, kātiņus atstāj. Lai bumbieri, tos vārot, turētos stāvus, nedaudz nošķeļ augļu apakšdaļu.

Bumbierus liek medus un safrāna ūdenī un vāra uz lēnas uguns, līdz tie mīksti. Atdzesē, neizņemot no šķidruma.

Pasniedz ar visu šķidrumu. Kā piedeva noderēs biezpiens, kam pievienots putukrējums un nedaudz medus.

Bumbierus var aizstāt ar plūmēm vai persikiem.

Sastāvdaļas

1. Citrons
1/2 gab
2. Svaigs medus
200 g
3. Ūdens
750 g
4. Safrāns apm.
1/2 g
5. 4 lieli vai 8 mazi bumbieri


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk