Saldie ķirbju salāti (sīrupā)

 16. oktobris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 13047


Ar robotu sakņu nazīti ķirbjus sagriež četrstūrainos vaikubveida gabaliņos.
Cukuru, ūdeni, etiķi savāra sīrupā, kam pieliktas kanēļa miziņas un krustnagliņas.
Sīrupā liek ķirbjus, vāra uz lēnas uguns, līdz ķirbji caurspīdīgi.
Atdzesē, liek salātu traukos un pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Piezīme: Es mēdzu aizstāt etiķi ar citronskābi.
 
 

Iesūtījusi: kecha, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
100 g
2. Cukurs
40 g
3. Etiķis 3 %
50 g
4. Ūdens
50 g
5. Kanēlis
1/2 g
6. Krustnagliņas
2 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk