Garneļu ragū franču gaumē

 14. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 4639



Gatavošanas laiks: 20 min

Tomātus sagriež palielos kubiņos. Noskalo puravu un ieslīpi sagriež šķēlītēs. Sagriež šampinjonus. Pannā sakarsētā eļļā ātri apcep tomātu kubiņus, puravu un šampinjonus, neapbrūnina. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli un piparus. Visam pievieno garneles un sasmalcinātus valriekstus. Maisījumu ātri uzkarsē.

Ēdiens skaisti izskatīsies mazos trauciņos. Rotā ar diļļu zariņiem un citrona daiviņām. Pasniedz ar baltmaizi vai graudu maizi.

Ēdiens kļūs vēl interesantāks, ja tam pievienosiet grauzdētus rupjmaizes kubiņus ar rīvētu sieru.

Sastāvdaļas

1. Lieli tomāti
2 gab
2. Purava gabaliņš vai daži lociņi
3. Svaigi šampinjoni
200 g
4. Eļļa
1 ēd.k.
5. Ķiploka daiviņa
1 gab
6. Sāls
1/2 tējk.
7. Melnie pipari
šķipsniņa
8. Lobītas garneles
300 g
9. Valrieksti
40 g
10. Rotājumam: dilles, 1 citrons
40 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk