Sāļā biezpiena masa ar sīpoliem

 14. oktobris 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 6334



4 personām

Sīpolus notīra un sasmalcina. Noskalo un sasmalcina maurlokus. Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem un skābo krējumu. Biezpiena masai pievieno 2/3 no sasmalcinātiem sīpoliem un gandrīz visus maurlokus. Papildina ar sāli, melnajiem pipariem un paprikas pulveri. Rotā ar atlikušajiem sīpoliem un maurlokiem. Pasniedz ar baltmaizi un alu.

Biezpiena masu var pasniegt pie ceptiem zivju vai gaļas ēdieniem

Sastāvdaļas

1. Sarkanie sīpoli
3 gab
2. Saišķītis maurloku
3. Biezpiens apm.
350 g
4. Ķiploka daiviņas
3 gab
5. Skabais krejums
100 g
6. Sāls
1/2 tējk.
7. Melnie pipari
1/4 tējk.
8. Paprikas pulveris
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk