Krāsnī cepta menca

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavošanas laiks: 35 - 40 min., no tām apm. 20 min krāsnī.
4 personām

Zivis kārto ieziestā cepamajā traukā. Pārkaisa ar sāli, pipariem un dillēm. Pārklāj ar alumīnija foliju. Cep krāsnī 225 grādos 15 - 20 minūtes, līdz zivs kļūst gatava. Trauku izņem no krāsns. Zivīm nolej šķidrumu.
Saputo olas baltumu. Pievieno majonēzi un estragonu. Maisījumu pārlej zivīm. Cep 250 grādos, līdz majonēzes maisījums iegūst skaistu krāsu.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kaltēts estragons - 1/2 - 2.tējk.
  • Majonēze - 100.g
  • Mencas vai saldēta paltusa fileja - 600.g
  • Sāls - 1.tējk.
  • Baltie pipari - 1/2.tējk.
  • Sasmalcinātas dilles - 1.ēd.k.
  • Olas baltums - 1.gab
  • Majonēze - 100.g