Ķirbju un brūkleņu ievārījums

 11. oktobris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 8669



Krustnagliņām izņem apaļās galviņas, visas sastāvdaļas samaļ un uz lēnas uguns vāra maisot Ja grib ēst ar gaļas ēdieniem, cukuru lieku mazāk.

 

Iesūtījusi: Skaidrīte Judeika, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 kg
2. Krustnagliņas
8 gab.
3. Apelsīns ar mizu
1 liels
4. Brūklenes
1 l
5. Ķirbji
1 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk