Paprikas mērcē sautēta zivs

 11. oktobris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 6592



Gatavošanas laiks: 25 minūtes

4 personām

Puravu noskalo, sagriež sloksnītēs. Liek katliņā. Saldētas zivis nedaudz atkausē un sagriež palielos kubiņos. Kubiņus liek katlā uz puraviem. Uzkaisa sāli. Papriku iemaisa krējumā. Maisījumu lej katlā. Ēdienu uz lēnas uguns sautē 15 minūtes, līdz zivs ir balta un pilnīgi gatava. Paprikas mērcē sautēto zivi pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kartupeļu biezeni vai rīsiem, kā arī ar tomātu šķēlītēm un sasmalcinātiem maurlokiem.

Sastāvdaļas

1. Mazs puravs
1 gab
2. Saldēta vai svaiga heka, menca vai butes fileja
600 g
3. Sāls
1 - 2 tējk.
4. Malta paprika
1 ēd.k.
5. Krejums
250 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk