Kabaču ikriņi

 09. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 8265



Foto: mammamuntetiem.lv


Sagriež kabačus kubiņos vai strēmelītēs. Uz pannas apcep līdz paliek caurspīdīgi. Klāt liek sāli un piparus. Tikmēr katliņā sagriež gabalos pārgatavojušos tomātus un uz lēnas uguns izkausē. Liek klāt kabačus un visu kopā sautē. Var ēst gan siltus, gan liek burciņās ledusskapī un ēd aukstu. Garšīgi, garšo gan man, gan draugam. Variācijai - ja nav vai žēl tomātus, pieliek klāt kečupu vai tomātu mērci. Esmu likusi arī klāt apceptus burkānus lai vairāk sanāk. Izmantojam mērces vietā pie dažādiem ēdieniem.

Iesūtīja: Līga Zvejniece

Sastāvdaļas

1. Kabacis
2. Sāls, pipari
3. Tomāti
4. Burkāni


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk