Kabaču sacepums

 19. augusts 2016 10:35 Recepte  skatījumi: 10112

Laiks kabačiem!



Foto: Shutterstock.com


Kabacis kubiņos, tomātu, sīpolu šķēles, kāds bišķis kūpinājuma un rīsi.

Cepampanā kārtās krāmē kabaci, tomātu, sīpolu, gaļiņu, mazliet sāli, mazliet paber rīsus, tad nākamo kārtu.

Beigās var uzbirdināt buljona kubiņu, uzliek lauru lapu, kādu piciņu sviesta un cepeškrāsnī iekšā.

Un galvenais, te viss ir variējams - bez gaļas vai kā citādi. Rīsi tamdēļ, lai sātīgāk un pie tam no kabačiem un tomātiem nāk ārā daudz sulas - rīsi to „nodzer”

Iesūtīja: Agita Jurka (Meroža)
 

Sastāvdaļas

1. Kabacis
2. Tomāti
3. Sīpols
4. Kūpināta gaļa
5. Rīsi
6. Buljona kubiņš
7. Lauru lapa
8. Sviests


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk