Selerijas ar āboliem

 07. oktobris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 4679



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Seleriju rūpīgi mazgā, notīra, sarīvē un pārlaista ar skābu sulu, majonēzi, krējumu. Ābolus nomazgā, sarīvē skaidiņās un kopā ar sakapātiem riekstiem, nomazgātām rozīnēm vai vīnogām samaisa ar selerijām.

Sastāvdaļas

1. Majonēze
2 ēd.k.
2. Rozīnes vai svaigas vīnogas
1 ēd.k.
3. Riekstu kodoli
1 ēd.k.
4. Citrona vai cita skāba sula
5. Ābols
1 gab
6. Selerijas sakne
1 gab
7. Svaigs krējums
2 ēd.k.
8. Sāls, cukurs, zaļumi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk